تمامي امور دانشجويان عزيز
جاي خالي دانشگاه‌هاي ايران در اتحاديه جهانی مخابرات
 

تمامي امور دانشجويان

در باره ما
 

به وبلاگ خودتون خوش آمدید. كپي برداري از اين و بلاگ كاملا مجاز و بلامانع مي باشد . باتشكر

 

لينك روزانه
 
برگزار کننده ختم ها
دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله
دانشگاه تربيت مدرس
دانشگاه پيام نور
دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران
دانشگاه آزاد واحد تهران مركزي
دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب
دانشگاه آزاد اسلامي منطقه يك
دانشكده صنعت آب و برق شهيد عباسپور
دانشكده روابط بين الملل وزارت خارجه
دانشکده تربيت دبير فنی شريعتی تهران
دانشگاه آزاد اسلامي
دانشگاه علوم پزشكي تهران
دانشگاه علوم پزشكي ايران
دانشگاه علم و صنعت ايران
دانشگاه علامه طباطبايي ( ره )
دانشگاه صنعتي شريف
دانشگاه صنعتي خواجه نصير طوسي
دانشگاه صنعتي امير كبير ( پلي تكنيك تهران )
دانشگاه تهران، دانشكده پزشكي، موسسه سرطان
دانشگاه امام صادق (ع)
دانشگاه امام حسين (ع)
دانشگاه علوم پزشكي فسا
دانشكده صنعت هواپيمائي كشور
دانشگاه تهران
پروژه هاي دانشجوئي
فروشگاه دانشجوئی ایران دانش
انجام خدمات ارزي دانشجويان
پروژه دانشجوئي
مقالات دانشجوئي
پرتال جامع دانشجويان
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
مستر قلیون
براي تبادل لينک ابتدا لينک مارو بانام:  جاي خالي دانشگاه‌هاي ايران در اتحاديه جهانی مخابرات   در وبلاگ ياسايتتان قراردهيد
 
كد هاي جاوا
 

 


جاي خالي دانشگاه‌هاي ايران در اتحاديه جهانی مخابرات



وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه تقويت ارتباط دانشگاه و صنعت نيازمند رويكرد فراسازماني است از حمايت اين وزارتخانه از دانشگاهها‌ براي حضور در اتحاديه جهاني مخابرات خبر داد.

به گزارش ایسنا، تقي‌پور كه در افتتاحيه پانزدهمين‌ كنگره سراسري همكاري‌هاي دولت، دانشگاه‌ و صنعت در دانشگاه صنعتي اميركبير سخن مي‌گفت، اظهار كرد: در دنياي امروز هر لحظه شاهد افزايش دانش بشر و روند پرشتاب تبديل آن به فناوري و ورود آن به جامعه و چرخه اقتصاد جوامع هستيم كه رقابت‌هاي پيچيده وسختي در سطح فناوري در جريان است.

وي با بيان اينكه علم، فناوري، صنعت، بازار و توليد ثروت (سرمايه) از جمله عناصر چرخه (اكوسيستم) تبديل علم به ثروت است، تصريح كرد: سهم ايران در برخي از عناصر چرخه‌ تبديل علم به ثروت بيش از كشورهاي ديگر است، اما اين سوال مطرح مي‌شود كه چرا با اين همه فعاليت‌هاي صورت گرفته و قوانين مدون نوشته شده و سرمايه‌گذاري‌هاي مناسب، شاهد نتايج و خروجي‌هاي درخور آن نيستيم. به نظر مي‌رسد مشكل در انتخاب الگوي بومي در كشور براي اين چرخه است كه بايد به نواقص اين چرخه توجه كرده و با آسيب‌شناسي درست به دنبال مدل بومي باشيم.

وزير ارتباطات ادامه داد: تحقيقات به عنوان يك لايه در بين عناصر چرخه علم به ثروت جاري و ساري است و به نظر مي‌رسد كه يكي از مشكلات اين چرخه مسائل عمدتا مديريتي بخش تحقيقات است.

تقي‌پور با بيان اينكه در صورت در نظر گرفتن دانشگاه‌هاي كشور به عنوان مراكز صرف علمي و آموزشي مي‌توان به آنها نمره قابل قبولي را داد، اظهار كرد: اين در حالي است كه بايد در راستاي تكميل چرخه علم به ثروت، نواقص بسياري را برطرف كرده و حلقه‌هاي اين چرخه را كامل كرد.

وي با اشاره به اينكه در تكميل چرخه تبديل علم به ثروت به الگوهاي فراسازماني و فرابخشي نياز داريم در خصوص برخي از فعاليت‌هاي انجام شده در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در زمينه ارتباط صنعت و فناوري خاطر نشان كرد: انعقاد قراردادهاي بسيار با دانشگاه‌هاي كشور و استفاده از پايان‌نامه‌هاي كارشناسي ارشد و دكتري جزو اقداماتي است كه در اين زمينه صورت گرفته، اما هنوز اين ارتباط به نحوي كه بتواند بين اين دو بخش پيوند برقرار كند، وجود ندارد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اضافه كرد: در برقراري ارتباط صنعت و فناوري چندين مانع و مشكل وجود دارد كه مي‌توان به آموزش محور بودن قالب دانشگاه‌ها و قائل بودن امتياز بيشتر براي انتشار مقالات علمي در برابر فعاليت‌هاي صنعتي در آمار علمي اساتيد و اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها اشاره كرد.

وي با بيان اينكه همانطور كه برخي از دانشگاه‌هاي خارجي بخش‌هايي به عنوان بازاريابي داشته و نيروهاي زبده در اين حوزه را جذب كرده‌اند، در دانشگاه‌هاي كشور نيز بايد به اين نكته توجه داشت، ادامه داد: تشكيل معاونت فناوري و صنعت براي برقراري و گسترش و ارتباط صنعت و دانشگاه‌ها يكي از پيشنهاد‌هايي است كه مي‌تواند در اين زمينه مطرح شود و به نظر مي رسد با توجه به اينكه ماموريت اصلي حوزه فناوري اطلاعات، مديريت دانش است، مي‌توان از اين پتانسيل براي به گردش درآوردن چرخه تبديل علم به صنعت كمك گرفت.

وي افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه بايد از يك رابطه خشك و قراردادي خارج و به رابطه اي پايدار و استراتژيك تبديل شود تا بتوان يك مدل مشخص بومي شده را الگو قرار داد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، الزام بخش‌هاي دولتي و خصوصي به داشتن مراكز تحقيق و توسعه را يكي از راهكارهاي تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه برشمرد و عنوان كرد:‌ در اتحاديه جهاني مخابرات 37 دانشگاه از 27 كشور حاضرند كه متاسفانه دانشگاهي از ايران در آن وجود ندارد و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از داوطلبان حضور در اين اتحاديه حمايت مي‌كند.

تقي پور ادامه داد: در حال حاضر 50 درصد از صادرات غيرنفتي به محصولات پتروشيمي اختصاص دارد كه ناشي از توسعه اين صنعت در كشور است و اشتغال‌زايي و پيشرفت صنايع مرتبط با پتروشيمي را به همراه داشته است. همچنين در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در بخش نرم‌افزاري و امنيت حرف هاي زيادي براي گفتن داريم كه ناشي از نيروي انساني ماهر و دانش بالا است كه اميدواريم بتوانيم در راستاي دستيابي به اهداف سند چشم‌انداز توسعه گام برداريم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






|

نوشته شده در پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:,

توسط سيد مصطفی| لينك ثابت |


موضوعات
 » تست هوش دانشجويي
» مقالات دانشجوئی
» اخبار
» آگهي استخدام
» آدرس و تلفن دانشگاههاي ايران
» دانشگاههاي ايران
» آمار دانشگاهي و دانشجويي
» اطلاعات عمومي
 

لينك دوستان
 » بازار یابی شبکه ای » گنجينه جامع سوالات پيام نور » برگزار کننده ختم ها » دبيرستان دانشگاه زاهدان » بيمه كوثر5018 » ریاضیات گیلان » دانشكده صنعت هواپيمائي كشور » دانشكده روابط بين الملل » دانشگاه الزهرا (س) » انجام خدمات ارزي دانشجويان » پرتال جامع دانشجويان » خبرگزاري دانشجو » شوری سنج اب اکواریوم » کمربند چاقویی مخفی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تمامي امور دانشجويان و آدرس daneshgo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





»فال حافظ

»جوک و اس ام اس

»قالب های نازترین

»زیباترین سایت ایرانی

»جدید ترین سایت عکس

»نازترین عکسهای ایرانی

 

آرشيو
 

خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390

 

نويسنده
 
نویسندگان
 
طراح قالب
  
اسما خداوند متعال

کد ماوس پرتال اخبار دانشگاهی